Yerka

Yerka
Varenr.
900
Pris
kr 299,00
Enhet
50 ML

Kvantumsrabatt

Loading...
Yerka stopper all fukt og lukt i opptil 4 dager*. Anbefalt av Grønn Hverdag.**

Yerka er en spesiell antiperspirant / deodorant først og fremst for de med alvorlige svetteproblemer, men også for de som trenger litt mer beskyttelse i spesielle faser i livet (overgangsalder, nervøsitet, selskap, bryllup etc.). Yerka stopper all fukt og lukt i ca 4 dager av gangen.*

Den skal tas på før man legger seg om kvelden, og virker i løpet av natten. *Man skal ikke bruke såpe eller annen deodorant sammen med Yerka, dette kan ødelegge virkningen.

I begynnelsen skal man ta på Yerka et par ganger i uken, etter hvert klarer man seg med en gang i uken ved normalt behov. Yerka kan brukes overalt, men spesielt under armene, under føttene og i håndflatene. Dersom man har spesielt ømfintlig hud kan den tynnes ut. Fukt da en bomullspad med vann før du tar Yerka på bomullen.

 

Kroppens normale transpirasjon blir ikke forstyrret, men preparatet regulerer overproduksjon. Det betyr at svetten kommer ut et annet sted på kroppen hvor det ikke lukter så mye (svetteporer er over hele kroppen).

Vi har kunder som har fått Yerka anbefalt av sin lege som et siste forsøk, før de må ta stilling til å operere bort svettekjertlene. Vi har takkebrev fra folk som føler de ikke har kunnet gå i selskap i mange år, fordi de ble så våte at det syntes på klærne.

Det er aluminiumsklorid som er det aktive stoffet i Yerka.

 

**I en test publisert 29 april 2012 ble Yerka anbefalt av Grønn Hverdag. Les hele testen her: http://www.nrk.no/livsstil/anbefaler-10-nye-deodoranter-1.8107949